Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Startup roadster: Tömeg le, izom fel!

0

Három évvel ezelőtt, a VUHL mexikói startup bemutatta a 05 névre keresztelt roadstert, amely gyorsaságával és menő dizájnjával hívta fel magára a figyelmet. Most ezt a modellt fejlesztették tovább, tették könnyebbé és harapósabbá.

Vuhl 05RR

A VUHL az idei GoodWood Sebességfesztiválon rántotta le a leplet a feltuningolt verdáról. A 05RR amellett, hogy súlyvesztésen ment keresztül, kerek 100 lóerővel izmosodott.

 

Amikor egy autó súlya csökken, miközben ereje növekszik természetes, hogy nagy növekedés áll be a teljesítmény rovatban. A 05RR 695 kilóról fogyott le 640-re. Ezt az átalakulást nagyban elősegítette a szénszálas alkatrészek használata.

Vuhl 05RR

Ami pedig az erőt illeti, most egy 2.3 literes EcoBoost motor biztosítja a 385 lóerőt – ami konkrétan 100-al több, mint az előd esetében volt.

Vuhl 05RR

Az új üdvöske egy egész másodperccel gyorsabban képes 100-ra gyorsulni. Mindössze 2.7 másodpercre van szüksége ahhoz, hogy álló helyzetből megüsse a 100 km/h-t.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «