fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Toplessben a Fiat 500 Spiggina

0

Hatvan évvel a Fiat 500 Spiaggina első debütálását követően most bemutatták a modell új, modernizált, tengerparti konfigurációját.

Fiat 500 Spiggina

Hogy megünnepeljék az autó születésnapját, a Garage Italia és a Pininfarina működött közre az 500C karosszériájának újraformálásában, és retro kerekekkel szerelték fel a modellt, melyből összesen 1958 darabot gyártanak – az eredeti Spiaggina megalkotásának évét szimbolizálva.

Fiat 500 Spiggina
A kék és fehér színkombinációban fürdő Fiat Spiaggina elvesztette a tetejét és a hátsó üléseit, hogy helyettük a strandra szabott nyitott tető és hátsó rész vegye át a helyüket.

Fiat 500 Spiggina

Egy elcsúsztatható fedél alatt rejtőzik a napozóterasz. Amellett, hogy minden szükséges felszerelés megtalálható benne egy tengerparti kiránduláshoz, az autóban egy beépített zuhanyzó is helyet kapott, ahol le lehet mosni a homokot egy napozással töltött nap végén.

Fiat 500 Spiggina
Belül, amely színeiben az autó külsejének színeivel és stílusával harmonizál, az elülső ülést egy egyedi paddal helyettesítették, amely az 1960-as években volt jellemző.

Fiat 500 Spiggina

Az utastérben kék-fehér vízálló bőr van, míg a fém részeket, például a karokat, tükröket, széleket polírozott krómmal fedték be, ami csillog a napfényben.

Fiat 500 Spiggina

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «