Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Toszkán leves

0

Itt az ősz, úgyhogy ideje egy új levessel bővíteni a repertoárod!

Toszkán leves

Hozzávalók

500 gramm darált kolbász
1 közepes hagyma kockára vágva
3 fokhagyma
1 evőkanál liszt
2 doboz csirkehúsleves alap
6 darabkrumpli
1 csésze tejszín
6 csésze szaggatott kelkáposzta levél

Elkészítés

1.) Tedd a kolbászt egy nagy leveses fazékba, és morzsold el, ahogy közepes lángon főzöd.

Toszkán leves

2.) Amikor a kolbász már össze van törve, és elkezd megbarnulni, tedd hozzá a hagymát, a fokhagymát, és főzd tovább, míg a kolbász egyenletesen átsül, és a hagyma karamellizálódik.

3.) Szórd meg a keveréket liszttel, majd keverd össze.

4.) Öntsd rá a csirkehúsleves alaplevet, és forrald fel.

Toszkán leves

5.) Eközben mosd meg a krumplit és hosszában vágd félbe. Vágd fél centis szeletekre.

6.) Ha már forr a leves, add hozzá a krumplit. Főzd 20 percig, vagy amig a krumpli olyan puha lesz, hogy villával könnyen át lehet szúrni.

Toszkán leves

7.) Tekerd lejjebb a hőmérsékletet, és keverd bele a tejszínt és a kelkáposzta leveleket. Főzd még 5 percig, időnként megkevergetve.

8.) Tálald melegen.

 

(tablespoon.com)

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «