fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Touchdown

0

A Land Rover egy különleges járgányt tervezett, illetve Defendert alakított át, amely a rögbi világkupát fogja „körbehordani” szerte Anglián és Írországon.

A jármű hátulján egy klimatizált vitrin található, amelyen keresztül minden rögbi rajongó megcsodálhatja a Webb Ellis kupát.

Land Rover Defender és a Webb Ellis  kupa

A kristálytiszta rálátás érdekében a vitrin tükröződésmentes üvegből készült, amelyet páramentesre terveztek.

Land Rover Defender és a Webb Ellis  kupa

Mindezeken kívül az üveg kabint különleges megvilágítássál látták el, illetve egy TV-n emlékezetes rögbi pillanatok lejátszásával hozzák hangulatba a bámészkodókat.

Természetesen az autó belső terét is alkalomhoz illően díszítették. A fekete bőrülések fejtámlájába például a világbajnokság logóját hímezték.

Land Rover Defender és a Webb Ellis  kupa

Az autó leleplezése is igazán stílusosra sikeredett. Miután áthajóztatták a Temzén, egy hatalmas, felfújható rögbi labdából bújt elő!

Land Rover Defender és a Webb Ellis  kupa

Magát a járművet egy 2.2 literes dízelmotor hajtja. Hatsebességes, manuális váltóval látták el, valamint 16 colos off-road gumikkal, hogy masszívan helytálljon minden helyzetben – pont, mint egy jó rögbi játékos!

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «