fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A Toyota Tokióban mutatta be a Fine-Comfort Ride koncepcióját

1

A Toyota a 45. Tokyo Motor Shown mutatta be a Fine-Comfort Ride koncepcióját, egy üzemanyag cellás járművet, ami egy vízió arról, hogy fog történni a helyváltoztatás egy sokkal kevésbé szén alapú társadalomban.

Toyota Fine-Comfort Ride

Ezt a hidrogén és a megújuló energia fokozott kihasználásával érik el. A koncepcióautó a ’prémium szalon egy új formáját’ mutatja be: az elektromos meghajtású járművekre jellemző rugalmas elrendezést alkalmazza, és a hidrogén energiaforrásként való hasznosítása révén nagy mennyiségű villamos energia áll az autó rendelkezésére.

Toyota Fine-Comfort Ride A Toyota a Fine-Comfort Ride fejlesztésével az autóiparban rejlő lehetőségeket akarja kiaknázni. A környezetkímélő teljesítmény részeként nem bocsát ki széndioxidot, se más káros anyagot működés közben, ugyanakkor kifejezetten hosszú távok megtételére képes, úgy, hogy csak 3 percet vesz igénybe hidrogénnel megtankolni az autót.

Toyota Fine-Comfort Ride

A koncepcióautónak gyémánt alakú utastere van, ami hátrafelé keskenyedik, miközben a jármű elejétől a közepéig minden dimenziójában szélesebb, ezzel maximalizálja a második sor üléseihez tartozó helyet és az aerodinamikai teljesítményt. Rugalmas elrendezése az elektromos járművek sajátossága; motorja a kerekekben van elhelyezve, melyek az autó sarkaiban találhatóak, ezáltal magas stabilitást és csendet biztosít a prémium szalonnak.

Toyota Fine-Comfort Ride
A kényelembe burkolózás koncepcióját és a jövő mobilitását képviseli a jármű, ami a helyváltoztatáson túl további értékeket is képvisel, és nem pusztán csak egy “út”, amit megtesz vele az utas. A rejtett mód és az érintőképernyő a vezető és az utasülés körül helyezkedik el.

 

Az ülések rugalmasan alkalmazkodnak a testtartásnak megfelelően, és a kijelzők lehetővé teszik a vezető és az utasok számára, hogy szabadon hozzáférhessenek a szükséges információkhoz. Az ülések elrendezése rugalmasan állítható, így a Fine-Comfort egyéni térként vagy egyéni kommunikációs helyként használható.

Toyota Fine-Comfort Ride

A Fine-Comfort Ride csendesen és egyenletesen gurul, és képes teljes mértékben hasznosítani a hidrogén mint energiaforrásból származó nagy mennyiségű villamos energiát. A Fine-Comfort Ride belső tere egy sor innovatív felszereléssel rendelkeznek, és az autó megközelítőleg 1000 km-t tud megtenni.

Megosztás

1 hozzászólás

  1. Pingback: Az évtized tíz imádnivaló tanulmányautója • Mi Férfiak

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «