Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Tradíciók modern köntösben

0

Airstream egy új, üvegszálas utánfutót mutatott be, az Airstream Nestet. A 45,900 dolláros árról rajtoló Nest egy új fejezetet nyit az Airstream 90 éves történetében.

Airstream Nest

„Tényleg nincs semmi hozzá hasonló” – mondja az Airstrem igazgatója és ügyvezetője, Bob Wheeler. „A Nest elismeri az Airstream fennálló örökségét, miközben egy új utakat nyit a szabadtéri kalandokban.”

Airstream Nest
Az oregoni Robert Johans tervező pattant ki a Nest ötlete, amit az Airstrem megvásárolt 2016 márciusában, és házon belül tovább fejlesztett tovább és, amiben Johans projekt menedzserként vett részt.

Airstream Nest

„A Nest megvásárlása egy olyan lehetőség volt az Airstream számára, ami szükséges volt az általunk támogatott dizájn megoldások megőrzéséhez. A Nest modern, funkcionális és olyan módon innovatív, amiből keveset látni az iparágban” – tette hozzá Wheeler.

Airstream Nest
A Nesti félig monocoque üvegszálas szerkezetét az autótervező Bryan Thompson (aki az Airstrem ikonikus Basecamp modelljén is dolgozott) tervezte. A jármű szélvédője alacsony és széles, amit a síszemüvegek formája inspirált. Hat ablak és a napfénytető nemcsak tökéletes természetes megvilágítást nyújt, hanem az ember térérzetét is nagyban növeli.

Airstream Nest

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «