fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Tradíciók modern köntösben

0

Yunnan régióban, a Baisha faluban található Yoshimasa Tsutsumi új projektje, amely a vidéki térség egyik legrégebbi épületét alakította üdülővé.

Tsingpu Baisha

A szomszédos Jade Dragon Snow Mountainra tekint a Tsingpu Baisha Retreat, amelyet helyi kövek borítanak, és a már meglévő fa épületekre rögzítettek.

Tsingpu Baisha
Tsutsumi csapatának kihívást jelentett, hogy miként használják a négy meglévő házat és a főkaput, miközben szabálytalan alakban új épületeket húzzanak fel körülöttük.

Tsingpu Baisha

Az építészek fogták a véletlenszerűen elhelyezett kőhalmokat, hogy különböző kényelmes tereket hozzanak létre, ahonnan a vendégek élvezhetik a kilátást a havas hegyekre és a falura.

Tsingpu Baisha
A hotelkomplexum teteje úgy van elrendezve, hogy passzoljon a környező tájhoz. Ennek eredményeként a fából készült vázszerkezeteket és falfelületeket wuhua kövek kemény külső héjjával párosították, így a könnyű és nehéz anyagok éles kontrasztot képeznek.

Tsingpu Baisha

A külső üreges falhoz, hogy lebegő érzést és ünnepélyes megjelenést érjenek el, a kövek síkja trapéz alakú, így eltakarja a laminált vonalat a fal felületén.

Tsingpu Baisha

 

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «