Triplex penthouse 50 millió dollárért

0

A Related Companies végre megmutatta a nagyközönségnek is a triplex penthouse belsejét. A lakás a Zaha Hadid Architects új projektjének első befejezett New York-i ingatlana.

Triplex penthouse

Az öt hálószobás triplex 636 négyzetméteren fekszik a 39 lakásos épület tetején a 28. utcában. A belsőépítészeti fotókon a felhőkarcoló tetején terebélyesedő tekervényesen indusztriális projekt elkészült lakása látható a High Line park mellett.

Triplex penthouse
A Zaha Hadid Architects New York-i projektjének első három szintespenthouse-a az egész városra lélegzetelállító kilátást kínál. A triplex természetesen lifttel érhető el, de a lakáson belül is található egy saját felvonó, hogy a lakók könnyedén mozoghassanak a szintek között. A szoborlépcső végigtekereg az egész rezidencián, stílusa összeköti a belsőépítészeti elemeket a hatalmas külső terasszal.

Triplex penthouse

Az öt hálószobás lakásban található egy sarokhálószoba is az alsó szinten, amely saját privát erkéllyel, gardróbbal és két fürdőszobával rendelkezik. Alul ezen kívül még három hálószobás lakosztály is helyet kapott.

Triplex penthouse

A középső szinten van a könyvtár, a vendég fürdőszoba és egy 110 négyzetméteres nappali saját terasszal és kandallóval. Az ötödik háló a tágas konyha mellett kapott helyet, amit Zaha Hadid a Boffival együttműködésben tervezett meg.

Triplex penthouse
A szobákat padlótól mennyezetig három és fél méter magas üvegablakok keretezik, az emeleteket pedig egy Zara Hadid által tervezett belső szoborlépcső köti össze. A projekt vezetője, Johannes Schafelner a ZHA Elaboratestől így nyilatkozott:

Triplex penthouse

„A Zaha Hadid épületeiben fellelhető hullámzó lépcsősorok nagy változásokon mentek keresztül. A lakásban lévő lépcsőt több perspektívával készítették, így az építmény hat minden érzékünkre, a szemünket a horizontális vonalakról a vertikális vonalak felé terelgeti – ez köti össze a penthouse három szintjét az épület homlokzatának gáttalan arculatával.”

Triplex penthouse

A lakáshoz 240 négyzetméternyi külső tér tartozik, ahol zárt kert és egy külső konyhával felszerelt veranda várja a lakókat. A Related Companies a triplex penthouse-t 50 millió dollárra tartja.

Triplex penthouse

A High Line park mellett épült lakóházban számos luxusszolgáltatás elérhető a lakók számára, amiket más, hasonló kaliberű ingatlanok nem kínálnak. Ilyen például az automata parkolószolgálat, amely hívásra elővarázsolja a tulajdonosok autóját, New York egyetlen privát IMAX mozija, privát automatizált tárolók, egy wellness szint, ahol fitness központ és egy 22 méteres úszómedence is helyet kapott, és persze a spa sem maradhatott ki.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «