Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Trónkövetelő a minőségi összecsukható kerékpár piacon

0

Reneszánszukat élik az összecsukható kerékpárok, amelyek piaca robbanásszerűen bővül Európa szerte. Nem könnyű azonban bekerülni azon gyártók közé, akik ma a világban fémjelzik és meghatározzák ezt a különleges piaci szegmenst.

Askoll e-bfolding

Tern, Brombton, Graziella, Dahon. Csak néhány név azon gyártó közül akik a világ legigényesebb és legtrendibb összecsukható kerékpárjait gyártják. Erre a kemény piacra akar most betörni az Askoll, amely a napokban dobta piacra összecsukható kerékpárját, amely természetesen elektromos meghajtással is el van látva. Március első hétvégéjén a budapesti Bringa Expón a világpremierrel egy időben mutatkozik be a villanykerékpár piac egyik európai vezetőjének új modellje.

Askoll e-bfolding

 

Az Askoll e-bfolding jelenleg a világ leginnovatívabb elektromos rásegítéssel működő összecsukható kerékpárja. Minőségben, stílusban bizonyosan felveszi a versenyt az összecsukható bringa piac nagyágyúival. Kérdés az, hogy ennek a piaci szegmensnek a minőségi közönsége miként fogadja majd az új trónkövetelőt?

Askoll e-bfolding
– Az Askoll e-bfolding képes arra amire csak a legjobb összecsukható kerékpárok, kizárólag ennek a speciális piaci szegmensnek a legjobbjai: magas szintű műszaki megoldások, kellőképpen kicsire összehajtogatható, viszont még megfelelő kerékpározási élményt nyújt. Villany meghajtása természetesen a legendás Askoll motor, ami kétséget kizáróan a legjobb minőség, nem csak Európában, de talán az egész világon is. Az összecsukható és egy kisebb gépkocsi csomagtartójában is elhelyezhető bringák terjedése azért is örömteli, mert magában rejti azt a környezettudatos felismerést, hogy autózni ott és akkor jó, ahol annak megvan a helye. Más esetekben sokkal hasznosabb és zöldebb ha bringára pattanunk.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «