fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Tükörország lett a Dior párizsi divatbemutatójából

0

A Dior 2018-as tavaszi-nyári kollekcióját a párizsi Musée Rodin-ben mutatták be, amihez a Bureau Betak tervezett tükrös pavilont. A terveket Niki de Saint Phalle Jardin des Tarots (A Tarot kertje) című munkája ihlette.

light dances through bureau betak’s dramatic mirror-filled pavilion for dior spring 2018 show from designboom on Vimeo.

A művész egész munkásságát felölelő alkotás – a Toszkánában található, Gaudí stílusára emlékeztető mozaikokkal díszített szoborpark – legmeghatározóbb elemét ültették át a bemutató helyszínére. A pavilon nyers fehér beton falait a padlótól a mennyezetig végigfutó apró tükördarabokkal díszítették.

Dior - Tükörország

A 80,000 tükör mindegyikét kézzel helyezték el a hullámzó beton falakon

A Bureau Batek tervének megvalósításához 80,000 tükör cserepet kellett kézzel elhelyezni a falakon, úgy, hogy a tér végében koncentrálódjon a legtöbb fény – ezzel a kifutó egy fagyott csodaország érzetét keltette.

Dior - Tükörország

A terveket Niki de Saint Phalle Jardin des Tarots (A Tarot kertje) című munkája ihlette / Fotó –Dior / Fotó – Bureau Batek

Ahogy a Dior modelljei beléptek és végighaladtak a kifutón, a tükrök egy megvilágított tér érzetét keltették – felerősítve és visszaverve Maria Garzia Chuiri Dior kollekciójának merész színeit az egész enteriőrben. A homályos világítás révén az ülő nézők feje felett a tükrök által visszavert képek táncoltak a falakon.

Dior - Tükörország

Niki de Saint Phalle szobor parkját a művész Gaudi Güell parkjában tett látogatása inspirálta / Fotó -Dior

Dior - Tükörország

A tükrök visszaverték a Dior 2018-as tavaszi-nyári kollekciójának bemutatóján felvonultatott merész, izgalmas színeket / Fotó -Dior

Dior - Tükörország

Ahogy a modellek beléptek a kifutóra a fény elhomályosult, és csak néhány tükör folt világított / Fotó – Bureau Batek

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «