Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Tükröm, tükröm

0

Férfi szépségápolással foglalkozós sorozatunk korábbi részeiben reményeink szerint hitelt érdemlően bebizonyítottuk, hogy a 21. századi férfiak számára az ápolt bőr pontosan ugyanolyan fontos kell, hogy legyen, mint egy elegáns öltöny vagy egy márkás óra kézen. A folytatásban Varga Máté segítségével egy kicsit elmerülünk a részletekben és végigvesszük a kezelések főbb sarokpontjait.

Varga Máté

Varga Máté

Ha megszületett az elhatározás, hogy bejelentkezünk kozmetikushoz akkor ismét egy újabb problémával állunk szembe! Mégis milyen kezelést válasszunk? Egyáltalán milyen kezelések is vannak egy kozmetikus palettáján!? Nos, ehhez próbálok a teljesség igénye nélkül egy kis segítséget nyújtani!
Ami általánosan a kozmetikai kezelésekre jellemző, a kézi eljárások túlnyomó alkalmazása, mélytisztítás használata, masszázsok és elektro kozmetikai gépek, pakolások és maszkok, ampullák bevetése a bőr állapotának javítása érdekében!
Kezdjük az úgynevezett klasszikus vagy alap kezelések sorával! Ezen kezelésekben, ami viszonylagosan közös, hogy nem tartalmaznak túl drága – extra hatóanyagokat! A céljuk a bőr ápolása, hidratálása, táplálása, a problémák enyhítése, megszüntetése! Jellemzően tartalmaznak bőrradírozást az elhalt hámsejteket eltávolítására.

Férfi szépségápolás

Továbbá szakszerű mélytisztítást is alkalmaznak, amellyel csökkentik a gyulladt elváltozásokat, mitesszereket! Kiegészíthetők elektro kozmetikai gépek használatával és egy kellemes relax masszázzsal! Természetesen pakolás itt is kerül a bőrre például krémpakolások, lehúzható maszkok formájában, valamint hatóanyagokat is használnak pl ampullák, szérumok segítségével!

Szantal banner

Tinédzserkezelések. Itt a fő cél a gyulladt, problémás, tisztátalan bőrállapot kezelése! Jelezném, hogy általános tévhit, hogy egy kozmetikai kezelés segít! Sajnos NEM! Akik e korosztályban vannak, tudniuk kell, hogy bőrük épp most van az érési fázisban! Minden percben változik, alakul, „dolgozik” a bőr! Egy tini kezelés során miután előkészítették a bőrt, egy alapos puhítási folyamat után eltávolítják a gyulladt és kellemetlen elváltozásokat. Majd egy alapos fertőtlenítés után jöhet a pórusok összehúzása maszkok, pakolások segítségével! Fontos: hallgassunk a kozmetikus tanácsaira és kezdjük el kialakítani, felépíteni a helyes bőrápolási rutint!
Bőrmegújító vagy hámlasztó kezelések! Speciális kezelések, melyekkel a bőrt koptatják savak, mechanikai eljárások és gépek segítségével! Ami fontos: ezen kezeléseket csak a téli időszakban szokták végezni és még akkor is fontos a fényvédő krémek használata! A beavatkozások erőssége a bőrproblémától, bőrtípustól függ! Ami jellemző a kezelésekre, a sorozatos, koptatások kúrák révén ingerlik a bőrt új sejtek képzésére, ami által a bőr egészségesebb és sokkal szebb képet fog mutatni!

Férfi szépségápolás

Prémium vagy luxuskezelések! Jellemző a magas hatékonyságú összetevők használata. Továbbá különleges hatóanyagok és hatóanyag szállító részecskék alkalmazása például: peptidek, liposzómák… Ezeket a kezeléseket főképp idősebb korosztály számára komponálják, ahol a bőr már többre vágyik egy klasszikus ápolásnál. Itt is jó eszköz a gépek bevetése, hisz a hatékonyság fokozható alkalmazásukkal! A masszázsokban is bővelkednek ezek a kezelések a klasszikustól egészen az extra kagylós, lávaköves vagy ecset, fej-, kéz-, lábmasszázsokig is!
Speciális férfikezelések. Kimondottan férfiak számára összeállított kezelések. Melyekben férfi illatkompozíciót alkalmaznak. A hatóanyagok kifejezetten a férfiak bőrére lettek kiválasztva és a hozzá tartozó metódus és masszázs is a férfiak anatómiáját veszi figyelembe.

Férfi szépségápolás

Spa kezelések, masszázskezelések. Extra rituálék, szemléletek köré felépülő több órás relaxáló eljárások! Céljuk a test és szellem kikapcsolása és egy szinte meditációs állapot elérése! Komplex kezelésről beszélünk, amelyben a színes, illatok, hatóanyagok harmóniája figyelhető meg! Tökéletes választás a mai rohanó világban a kikapcsolódásra!
Bármely kezelés mellett is döntünk, első találkozáskor mindig bízzuk magunkat a kozmetikus szakértelmére és hallgassunk rá, hisz ő az, aki a megfelelő kezelést vagy kezelés kúrát tudja kiválasztani számunkra!

Varga Máté

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «