Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Túlvilági motorok

0

A Barbara Custom Motorcycles által készített motorsorozat koncepciói a Husgvarna, Triumph és BMW motormárkák jövőjét mutatja be. A francia dizájn előkészítő műhelyt az ikonikus ’Barbara’ vezeti, és korábban már nem kevesebb, mint 40 magával ragadó tervet készített, amelyek mindegyike egyedülálló és hiteles értelmezését adja az egyes márkáknak.

Túlvilági motorok

A Barbara Custom Motorcycles túlvilági tervei elmossák a határvonalat fantázia és valóság között: miközben a motorok mindegyike más stílusjegyeket hordoz, a sci-fi jellegű külső mégis összeköti őket. A Husgvarna Ampuley Compressa egy futurisztikus motor, amin meglátszik a ritka Lotus C-01 és a Smoked Garage által egyedileg épített fehér Ghost befolyása.

Túlvilági motorok

A Triumph Black Matter motort egy másik irányból közelítette meg a Barbara, és az üzemanyagtartályt, valamint az ülést tökéletesen beépítette a vázba, ezzel egy tiszta, minimalista formát hoztak létre, ami tökéletesen beillene Ridley Scott Szárnyas Fejvadász filmjébe.

Túlvilági motorok

A Barbara emellett a BMW Motorrad jövőjét is elképzelte csúcstechnológiás környezetben, úgy, hogy mindkét modellnek a hátulja felfelé mutat, mint egy fullánk. Vizuális szempontból a francia műhely a Raven és Sting motorokat minimalista külsővel álmodta meg. A nagy sci-fi filmek jelentette inspiráció mellett a Barbara tervei arra inspirálhatják a gyártók tervezőit, hogy vállaljanak nagyobb kockázatot, és igazán drámai és hipnotikus motorokat alkossanak.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «