fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

TWIN Smart Strap a Montbalnc-tól

0

A Montblanc TWIN Smart Strap egy innovatív kiegészítő, amely szinte bármely időmérőre rácsatlakoztatható, ezzel egy sor új funkcióval kiegészítve működésüket.

TWIN Smart Strap a Montbalnc-tól

A szíj egy elegáns megoldás arra, hogy bármely mechanikus órát digitális eszközzé varázsoljon, melyre értesítések érkeznek, figyelheted vele szervezeted működését, de akár még a bevásárlásaidat is fizetheted vele.

TWIN Smart Strap a Montbalnc-tól

Két modulból áll – egy okos részből, amelynek ívelt kijelzője és egy speciálisan kialakított szíja van. Az elegáns védőüveg egy ívelt monokróm OLED kijelzőt takar, melyben Bluetooth és NFC funkcióval is el van látva, amit az IP68 vízálló rendszer véd.

TWIN Smart Strap a Montbalnc-tól
A magas minőségű gumiból készült Montblanc TWIN Smart Strap a Montblanc Pay funkcióval érkezik, ami egy speciális mobilfizetési platform, hogy megkönnyítse az érintés nélküli fizetést. A piacon augusztustól lesz elérhető a kütyü, melynek ára 456 dollárról indul. Ha arra vágysz, hogy a kedvenc mechanikus időmérőd egyben digitális pénztárcaként is működjön, akkor ez a neked való holmi. A jövő már itt van, és elképesztően néz ki!

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «