fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Uberek a vizen

0

Az Uber app modelljéhez némileg hasonló digitális jacht kölcsönző, a Yachtlife New York állammal bővítette népszerű célállomásainak listáját.Uberek a vizen

Idén nyártól Hamptons-ban 13 jacht közül lehet válogatni – a Sag Harbor és a Montauk Yacht Club kikötőkben az egyszerű, 40 méteres VanDutchtól a hatalmas, 100 méteres Hatterasig sokféle hajó horgonyoz -, ezzel a Yachtlife sokkal könnyebbé teszi a hétvégéket egy hajón tölteni.
A további kényelem érdekében a márka partnerségben áll a Flyers-lel, így magán-helikopter és hidroplán csatlakozásokat is tudnak biztosítani New Yorkból a hajókhoz.

Uberek a vizen

A manhattani lakosok (vagy látogatók) egyszerűen csak a sziget nyugati oldalán található helikopter vagy hidroplán terminálhoz kell eljutniuk, és akár egy órán belül a hajó fedélzetén lehetnek. Figyelembe véve a két hely között milyen borzasztó tud lenni a forgalom, ez a kiegészítő szolgáltatás egy áldás.

Uberek a vizen
Az app-alapú szolgáltatások, mint például az Uber és a JetSmarter fejlesztése miatt, meglepő, hogy a Yachtlife az első két évben bámulatos növekedést mutatott. Több mint egy tucat piacot fednek le, köztük Vancouvert, Kanadát, Görögországot és Dél-Franciaországot. A társaalapítók, Nick Cardoza és Patrick Curley meglátták a lehetőséget, hogy korszerűsítsek az egyébként archaikus iparágat.

Uberek a vizen

“A jacht üzlet még mindig nagyon hagyományos abban az értelemben, hogy rendes üzlethelyiségekben végzik. Sok mindent múlik a kapcsolatokon – ez nagyszerű – de emiatt ez egy meglehetősen lassan fejlődő iparág” – mondja Patrick. Az emberek hozzászoktak a digitális világhoz, mi pedig egyszerűsítettük az egész charter folyamatot. A papírmunkát digitálisan, néhány kattintással el lehet végezni, és sok esetben egy jacht 1-2 órán belül rendelkezésre áll. Ügyfeleink igényesek, és mi mindig készen állunk a kihívásokra. “

A Yachtlife tovább terjeszkedik, és a nyár végéig egy újabb állomást terveznek bejelenteni. A Hamptons-i charterek ára napi 1,400 dollárról indul, a rendelkezésre álló hajók számától függően.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «