fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Új autót kapott a DTM legfiatalabb kétszeres bajnoka

0

Marco Wittmann a DTM legfiatalabb bajnoka a  BMW Welt központi csarnokában vehette át a BMW M Performance alkatrészekkel tökéletesített BMW M4 Coupé-t.

Marco Wittman új BMW-je

Több mint egy hónap telt el azóta, hogy a BMW kivételes pilótája, Marco Wittmann a Német Túraautó Bajnokság (DTM) hockenheimringi szezonzáróján második alkalommal is elhódította a sorozat egyéni bajnoki címét.

Marco Wittman új BMW-je

A mindössze huszonhat esztendős versenyző november 18-án a BMW Welt vendége volt, ahol átvehette egyedülálló, vadonatúj cégautóját – egy BMW M Performance alkatrészekkel felszerelt BMW M4 Coupé modellt.

Marco Wittman új BMW-je

Miután részletesen áttanulmányozta az általa összeállított sportkupé műszaki adatlapját és felszereltségi listáját, Marco Wittmann átvette az élénkzöldmetál (Java Green) fényezésű BMW M4 Coupé-t, majd mielőtt kigurult volna az utcára, a BMW Welt központi csarnokában is megtett néhány kört.

Marco Wittman új BMW-je

„Csodálatosan néz ki az új autóm, és igazán fantasztikus vezetni” – mondta Marco Wittmann. „Nagyon illik hozzám ez a szín, mert szeretek feltűnő autóval közlekedni az utakon. A BMW M Performance alkatrészek még tovább optimalizálják a már gyárilag is szinte tökéletes BMW M4 Coupé-t, amely egyediségével így még értékesebb lett. Nagyon köszönöm a BMW-nek, a BMW M GmbH mérnökeinek és a BMW M Performance alkatrészeket készítő divíziónak! Minden kilométert élvezni fogok benne” – tette hozzá a DTM legfiatalabb kétszeres bajnoka.

Marco Wittman új BMW-je

Marco Wittmann egyedi sportkupéjának sajátosságai

Marco Wittmann saját kezűleg állította össze vadonatúj cégautója extrafelszereltségi listáját, amelyre a BMW M Performance paletta szénszálból készült hátsó diffúzorát és hátsó légterelő szárnyát, valamint magasfényű feketére fényezett hűtőrács-lamelláit és küszöbtoldatait is felpakolta.

Marco Wittman új BMW-je

Az utastérben számos elemen visszaköszön a karosszéria élénkzöldmetál (Java Green) fényezése, miközben az automataváltó előválasztó karja szénszálból, a pedálsor pedig rozsdamentes acélból készült.

Marco Wittman új BMW-je

Az ajtók kinyitására a küszöbléceken LED-es M Performance feliratok világítanak. A BMW M Performance alkatrészeket a BMW M GmbH több évtizedre visszatekintő motorsport-szaktudására építve és az egyes BMW modellek sajátossága szerint fejlesztik ki a tervezők.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «