Új őrület az elektromos görkorcsolya

0

Az elektromos gördeszkák és összecsukható elektromos motorok jól jönnek néhány kilométer megtételéhez, de kényelmetlen velük a tömegközlekedési eszközökön utazni.

Elektromos görkorcsolya

Ezért alapította meg néhány San Franciscó-i és kínai vállalkozó a Blizwheel ESkates-t. Hasonlóan működnek, mint a már létező elektromos Rockskates, de amikor épp nincsenek használatban, össze lehet hajtani, és egy laptop méretű táskában lehet szállítani őket.

Elektromos görkorcsolya
Mindegyik ESkates motorral ellátott kerekekből áll, amihez egy szilárd gumi pedál csatalakozik a láb számára. A platform körülfogja a lábat, és három kisebb kerékkel van megtámasztva a stabilitás érdekében. A használó bármilyen lábbelit viselhet, csak felcsatolja a lábára a kereket, és indulás.

Elektromos görkorcsolya
Három modell közül lehet választani, amelyek különböző akkumulátor kapacitással és motor mérettel rendelkeznek. A legmagasabb szintű verzió, a Blizwheel Pro 24 km/óra sebességre képes, és 25 kilométert tud megtenni egyszeri feltöltéssel. Egy pár guruló „lábbeli” súlya 6 kilogramm.

Elektromos görkorcsolya
A modelltől függően a sebességet vagy Bluetoothon keresztül, vagy az ujjra rögzített vezeték nélküli távirányítóval lehet kontrollálni. Utóbbinál, ha a használó begörbíti az ujját, felgyorsul, ha pedig kiegyenesíti, akkor lelassul a görkorcsolya. Emellett egy karkötőszerű „kijelzőt” is készítettek hozzá, ami olyan adatokat jelez, mint a sebesség, a megtett kilométerek, és az akkumulátor töltöttségi szintje.


A Blizwheel ESkates egy Kickstarter kampányban vesz részt, aminek keretében 569 dolláros hozzájárulás mellett a támogatók egy Pro modellt kapnak. A tervezett eladási ár 999 dollár lesz, abban az esetben, ha eljutnak a gyártásig. A skála másik végén a Blizwheel Lite a legegyszerűbb modell, és 299 dollárért lehet most még hozzájutni, igaz, 5 km/óra a legmagasabb sebesség, amire képes, és 5 kilométert tudn megtenni egy töltéssel.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «