Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Új rész, új óra a James Bondban

0

Nehéz lenne olyan embert találni, aki nem rajong egy kicsit James Bondért. Szuper autók, gyönyörű nők, hűvös, angol elegancia.

James Bond egy igazi példakép a férfiak számára, az Omega pedig régi kapcsolatot ápol a James Bond franchise-zal, aminek tiszteletére egy csodálatos új 41,5 milliméteres karórát dobott piacra Seamaster James Bond Aqua Terra Master néven.

Omega Seamaster Aqua Terra

Az Omega új órája révén egy átlagember is megízlelheti a James Bond érzést. A svájci óragyár először 1995-ben a Goldeneye című film bemutatójával kapcsolatban dobta piacra az első James Bond óráját, most pedig a 24. James Bond film, a Spectre érkezése alkalmából készített egy 15007 darabos limitált kiadást az új Seamaster Aqua Terra 150M-ből.

Omega Seamaster Aqua Terra

Az óra belsejében az Omega Master Co-Axial 8507-es antimágneses szerkezete dolgozik, amely 15 007 gauss mágneses mezőnek is képes ellenállni. Az elegáns dizájnú óra zafír kristály üvege mögött pedig feltűnik a 007-es család címere a 007-es embléma és a pisztoly.

A négy év garanciával rendelkező óra 4 630 angol fontba kerül.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «