Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Újabb Defender átirat született

0

A floridai East Coast Defender csapata megálmodott egy teljesen átalakított Land Rover Defendert. A 285,000 dollár értékű felturbózott modell a belső és külső átalakításoknak köszönhetően képes a terepen való erősebb igénybevételre, de akár a városi közlekedésre is kiválóan alkalmas.

East Coast Defender

Scott Wallace, az East Coast Defender társtulajdonosa szerint a megrendelőik egy sokszínű és sokféleképpen kihasználható modellt vásárolnak. Olyat, amivel kényelmesen és stílusosan utazhatnak, de nem hagyja cserben őket a hegyekben sem.

East Coast Defender
Az immár 5 éve alapított cégben 36 lelkes munkatárs dolgozik nap, mint nap azon, hogy évente több tucat átalakított Defendert gyártsanak le a megrendelőknek. Az árak általában 165,000 és 185,000 dollár között alakulnak. A team minden projektet a végterméket megalapozó megfelelő “alapanyag” kiválasztásával kezdi. 1980 és ’90 közötti modelleket keresnek szerte a világból – minél öregebb és leharcoltabb, annál jobb.

East Coast Defender
“Minden autó történetét elmeséljük a vásárlóinknak,” meséli Wallace. “Ha az előző tulajdonosa egy angol farmon használta a kocsit, Ön azt is tudni fogja! Ez is része az egész projektnek.
A Project Viper a cég egyik megrendelője, egy orvos speciális akinek számos specilis kérdése volt. A doktor, aki ezt az egyedi SUV-ot megrendelte, egyetlen feladatot adott a csapatnak. A kívánsága az volt, hogy az autója 80 km/h sebességgel is képes legyen akár 1 méter mély vízben gázolva haladni, majd egy elegáns étterembe megérkezni vele.

East Coast Defender
A végeredményt egy Chevrolet LS3 6.2 literes V8 motor hajtja, ami 430 lóerővel rendelkezik. Az üzemanyagtank és sok más alkatrész rozsdamentes acélból készült, ezen felül is számos extra megtalálható az autóban.

East Coast Defender
Belül az ülésektől kezdve minden gyönyörű bőrborítást kapott, a világítást fejlett LED fényforrások szolgáltatják az utasok számára. Mivel a kiinduló autók általában legalább 25 évesek, a belső felszerelést teljesen kicserélik, és ultramodern berendezésekre váltják. Ennek része többek között az érintőkijelzővel rendelkező Kenwood okos vezérlőrendszer, amihez az okostelefonunkkal is hozzá tudunk kapcsolódni.

East Coast Defender
Elliot Humble úgy fogalmazta meg a cég mesterművét, hogy a Project Viper egy vadállat, luxusba öltöztetve. És valóban, egy minden igényt kielégítő modellt sikerült alkotnia az East Coast Defender csapatának.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «