Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Újraéledhet a polaroidkép

1

Az igazság az, hogy a klasszikus polaroidkép már a múlté, manapság leginkább az instant printing és az elmosódott képek a menők.

Az Impossible Project Team most kísérletet tesz mindkettő egyidejű biztosítására legújabb I-1 analóg fényképezőgépével, mely a klasszikus Polaroid 600 típusú filmet használja, s mint minden magára valamit is adó modern technikai eszköz, Bluetooth segítségével kapcsolódni is tud a mobilodhoz a funkciók teljes kiaknázása érdekében, tölteni persze meg USB-n keresztül lehet.

Polaroid I-1

Az Impossible Project 2008-ban indult útjára azzal a céllal, hogy felélessze a klasszikus Polaroid fényképezést, méghozzá úgy, hogy először eredeti, felújított Polaroid gépeket adott el online. Legutóbbi vállalkozásuk, az I-1 egyszerű fekete külsőbe burkolt gép, szolid sárga mintázattal a minimális manuális gombok körül.

Polaroid I-1

Hasonlóan a Polaroid Impulse sorozat darabjaihoz, ennek is áramvonalas, háromszög alakú teste van, egy csöppnyi keresővel a tetején, mely segítségével állíthatod a képméretet, van még egy vaku, egy printer gomb, és kész is.
Az I-1 Bluetoothon keresztül kapcsolódik a fotós telefonjához, így egy applikáció segítségével változtathatja az apertúrát, a zársebességet, a vaku beállításait és természetesen számtalan szűrő közül választhat egyet.

Polaroid I-1

Ez az Impossible Project első fényképezőgépe, habár a cég már korábban is belekóstolt az okostelefonnal való egyesítésekbe az Instant Lab nevű eszköze révén, mely 600-as papírra nyomtatta a használó iPhone képeit.

Megosztás

1 hozzászólás

  1. Pingback: A Polaroid 600 reneszánsza • Mi Férfiak

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «