Újragondolt Moto Guzzi

0

Giovanni Ravelli, a világháborús veterán és a Moto Guzzi alapítója emlékére a Death Machines Of London újragondolta a Moto Guzzi MKII-es modellt.

Moto Guzzi MKII

A fiatalos csapat kezdetben próbálta olyan filozófia alapján alakítani a motort, ahogy azt valószínűleg Giovanni is tette volna. Végül valami egészen más, de meglepően érdekes végeredmény született.

Moto Guzzi MKII
Az átalakítás nem volt könnyű feladat. Sok változtatás történt a motoron, többek között a villaszöget az eredeti 3°-ról 30°-ra növelték, és a lengőkart is egy teljesen más Guzzi California lengőkarra cserélték.

 

A teljes váz és a kerekek egy speciális ‘airforce szürke’ színt kaptak, amit kifejezetten ehhez a projekthez állítottak össze a designerek. A sebességmutató is teljes átalakításon esett át, nikkel ezüst és bronz bevonatot kapott, illetve fényezőszabályozóval is ellátták.

Moto Guzzi MKII
A motor könnyűfém felniket kapott, a kerekek átalakított California kerekek, a gumiabroncsok pedig Firestone márkájúak. A hátsó felfüggesztés kinézetét a repüléstechnika inspirálta, a házra 300 mm-es rotorokat álmodtak meg. A teljes kezelőfelület és az összes alkatrész egyedi gyártású. A Moto Guzzi ezzel modellel mondhatni újjászületett, hiszen az alapító, Giovanni inspirálta a felújítást.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «