Újragondolt robogó

0

Az ipari tervezőmérnök, Samuel Aguiar teljesen új formába helyezte a régi lengyel VX-1 Maxi robogót. Az új designt valószínűleg több minden is ihlette – elsőre egy iPhone, egy Pokémon és egy Porsche 356 jutott eszünkbe róla.

VX-1 Hope

Az újragondolt Vetrix VX-1 megtartotta az eredeti tulajdonságait, többek között a 65Nm forgatónyomatékot, a 120 km/órás maximális sebességet és a maximális 280 km hatótávolságot.

VX-1 Hope
Aguiar 4 évvel ezelőtt kezdett el dolgozni a VX-1 ‘Hope’, majd miután a kezdeti rajzokat megalkotta, 3D modellezésbe kezdett. A végleges formáját ennek alapján nyerte el a motor.

VX-1 Hope

Elsődleges cél volt a tervezés során az ergonomikus kialakítás, az áramvonalasság és a harmonikus anyaghasználat. Az eredeti 13”/14” kerekeket 17”-esre cserélte Aguiar. Az első egy Suzuki GSF egység, míg a hátsó alumíniumból készült egyedileg.

 

Amint elkészültek és rögzítésre kerültek a lézeres vágással kialakított acéllemezek, Aguiar legyártotta üveggyapotból a végleges fedőelemeket. Az első és hátsó részét a karosszériának feketére festette, míg a középső részt fényes alumínium lemezekkel borította be.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «