Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Újrahasznosított lakókocsi

0

Lakókocsikat manapság már minden formában és méretben lehet vásárolni, ám a Homegrown Trailer legújabb elbűvölő faburkolatú modellje egy olyan rést tölt ki a takaros kis otthonok és a hatalmas utánfutók között, amelyről eddig nem is tudtunk.

A Washington állambeli Woodinwillből indult Homegrown Trailer cég szerint a lakóautónak ugyan még nincs neve, ám méreteit tekintve egy hagyományos garázsba be lehet majd állni vele könnyedén: 5,4m x 2,2m x 2,1m, súlya 1360 kg. Kizárólag újrahasznosított anyagokból készült: FSC tanúsítvánnyal rendelkező fából, parafából és bambuszból.

Újrahasznosított lakókocsi

És ez a kényelmes kis lakóautó további meglepő paraméterekkel rendelkezik, alapterülete eléri a 8,7 m2-t, s a teteje megemelhető, így még több hasznos teret nyerhetünk.

Újrahasznosított lakókocsi

A beépített kényelmes kanapé könnyen átalakítható franciaággyá, de 2 emeletes ágy is rendelkezésre áll. A konyhában indukciós főzőlap, egy mini hűtő áll rendelkezésre és természetesen egy komposztáló toalett is.

Újrahasznosított lakókocsi

Az összes szükséges energiáját közvetlenül a naptól nyeri, ám a későbbiekben tervezik, hogy a szél energiáját is hasznosítani fogják. Egy 800 Wattos, napkollektorról működő akkumulátor 5 napig biztosítja a szükséges energiát.

 

Emellett egy 45 literes víztartály és hatékony LED világítás és energiatakarékos berendezések biztosítják az utazók kényelmét.

Újrahasznosított lakókocsi

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «