Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

”Újrakevert” Classic Mini

0

A David Brown Automotive tolmácsolásában született meg a képen látható Mini április 6-án. Brown és csapata megtartotta az 1960-as évekbeli klasszikus külsőt, amit modern finomításokkal dobtak fel, Austin Powers és az Apple Watch esetéhez hasonlóan. Minden egyes jármű kézzel készült az angliai Silverstone-ban.

MINI Classic

A retro-sikk modell erejét az eredeti Mini 1,3 literes négyhengeres motorja adja, a teljesítményt 79 lóerőre tornázták fel. Az ötsebességes manuális sebességváltóval nulláról százra szerény 11,7 másodpercre van szükséges, maximális sebessége 145 km/h. Az elődhöz képest a lengéscsillapítót és a fékrendszert is fejlesztették.

MINI Classic

Talán a teljesítménye nem a leglenyűgözőbb, az igazán bámulatos dolog a részletekben rejlik és abban a szakértelemben, mellyel újraalkották a Minit. Minden egyes darab 1000 munkaórát jelent, maga a festés egyedül négy hétig tart.

MINI Classic

Belülről elegáns bőr és textil vár ránk. A modern kütyük mellett érdekes kontrasztot mutat a vintage Moto-Lita kormánykerék, de kellemes összhangban van mindez a Bluetooth csatlakozással, az indítógombbal és a klímaszabályozóval.

Az alapmodell 94.200 dollártól indul, de két speciális változattal is készültek, az ”Inspired by Monte Carlo” (ára 103.600 dollár) és az ”Inspired by Café Racers” (ár: 100.500 dollár).

MINI Classic

Míg számokról nagyon nem esett eddig szó, de annyit biztosan lehet tudni, hogy az ”Inspired by…” változatokból 25-25 darab fog csak készülni. A debütálás a Top Marque Monaco show keretein belül várható április 20 és 23 között.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «