Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Ulysse Nardin legújabb órája

0

A karórák a játékos érdeklődésű és a technikai emberek számára egyaránt fontos kiegészítők. A kettőt nem sok óragyártó ötvözi, egyike ezeknek Ulysse Nardin. A gyártó legújabb órája az Executive Moonstruck Worldtimer, ami csillagászati hangulatot áraszt magából.

Executive Moonstruck Worldtimer

Az első Executive Moonstruck óra 2009-ben jelent meg. Ez volt az első karóra, mely ötvözte az időmérést a csillagászat tudományával. Természetesen akkor még nem volt ilyen kifinomult a design, mely mára valóban páratlan minőséget képvisel. Az eredmény egy komplex karóra, mégsem szükséges hozzá a csillagászat tudományos fokú ismerete.

Executive Moonstruck Worldtimer
A számlapon elsőre szembetűnik a Napot és a Holdat ábrázoló mutató. Megjelenik a Föld is, felülnézetből, azaz az északi félteke látható. A Föld körül mozog a Hold és a Nap, ennek a kettőnek az állásából könnyedén megállapítható az árapály jelenség alakulása az adott hosszúsági fok mentén.

Executive Moonstruck Worldtimer
Az Executive Moonstruck Worldtimer tulajdonképpen az elődjének továbbfejlesztett változata. Az eredmény egy mestermű, melyről a tulajdonosa mind a 24 időzóna pontos idejét is leolvashatja. A 8 és 10 óránál találhatunk gombokat, melyekkel beállításokat módosíthatunk.

Executive Moonstruck Worldtimer
Az Executive Moonstruck Worldtimer modellből csupán 100 darab készült, és 46 mm-es platina vagy rózsaarany házban érkezik. A rózsaarany változat ára 75 000 dollár, míg a platina modell 95 000 dollárba kerül.

Executive Moonstruck Worldtimer

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «