Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

“Űrindián”

0

Indian Motorcycle – Amerika első motorgyártó vállalata – a motorépítők számára rendezett versennyel egy okos megoldást találta arra, hogy saját magát és a dizájnjait is korszerűen tartsa.

Indian Scout Bobber

Véget ért a legutóbbi esemény, ami a The Wrench: Scout Bobber Build Off nevet viselte, és bejelentették a győztest: Alfredo ’Fred’ Juarez NASA mérnök. És a díja? 10 ezer dollár és egy interjú a Hot Bike magazinban.

Indian Scout Bobber
Alfredo ’Fred’ Juarez egyedi Indian Scout Bobberja egy teljesen egyedi kemény vázat kapott, amely a motorkerékpár-iparon belül és azon kívül is több mechanikus műalkotásra utal.

Indian Scout Bobber

Alfredo ’Fred’ Juarez

A feltárt váz lehetővé teszi, hogy egy közelebbi pillantást vessünk a 69 négyzethüvelykes V-ikermotorra, amely 100, kevéssé megfékezett lóerőt generál.

Indian Scout Bobber
„Nem tudom eléggé megköszönni az Indian Motorcycle-nek a lehetőséget. Nemcsak egy életre szóló tapasztalat volt, hanem az építés három hónapja egy különleges kapcsolódási élményt adott nekem és a családomnak” – mondta Juarez.

Indian Scout Bobber

„És természetesen köszönöm a rajongóknak, akik vették a fáradtságot és szavaztak a munkámra. Tudom, hogy nem volt könnyű egyet választani, mert a másik két motor is elképesztő volt.

Indian Scout Bobber

Le a kalappal PJ és Christian előtt a munkájukért. Egy elképesztő élmény volt, és nem tudom elégszer megköszönni a rengeteg támogatást, amit kaptam.”

Indian Scout Bobber

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «