Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Utcára is terepre is elektromos Yamaha

0

A Yamaha két nagyon menő motort fejlesztett ki. A két elektromos járgány közül az egyik az utcára, míg a másik a terepre készült.

A Yamaha bízik abban, hogy ezt a két, kissé futurisztikus stílusú motorkerékpárt a tradicionális motorosok is ütőképesnek találják majd. Az biztos, hogy aki ezekre felpattan, az a motorozás egy teljesen új dimenzióját tapasztalhatja meg, ami akár további inspirációt is nyújthat eme szenvedélynek.

Yamaha elektromos motorok

Mindkét motor lítium-ion akkumulátorral rendelkezik és könnyebbek, mint 130 kilogramm. Az utcára szánt járgány a „PES2”, míg a terepre szánt a „PED2” néven fut.

Yamaha elektromos motorok

Az előbbi két kerék meghajtással bír és úttörőként igyekszik élen járni a motorozás új fejezetének kialakításában, míg az utóbbi egy tiszta, csendes élményt igyekszik garantálni annak, aki szeretné motorháton felfedezni a természet világát.
Mindkettő kefe nélküli egyenáramú motorral (BLDC) működik. A BLDC motorok számos előnnyel rendelkeznek a kefés egyenáramú motorokhoz képest, olyanokkal, mint a jobb hatékonyság és megbízhatóság, kisebb zaj, hosszabb élettartam (nincs kefe, ami elkopjon) és így tovább.

A kisvideót mindenképpen érdemes megtekinteni, ugyanis meglehetősen hangulatosra sikerült. A szinte zaj nélkül suhanó motor kissé szokatlan látvány, ám pont ettől válik alkalmassá az erdő és annak élővilágának felfedezésére.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «