Üvegház a vízen

0

Sok ablakkal és nagy közösségi terekkel az új Van der Valk BeachClub 600 új kategóriát teremt a kishajók kategóriájában.

Van der Valk BeachClub 600

A Van der Valk új BeachClub 600-as hajója felülírja a szabályokat miként lehet a külsőt a beltérben megjeleníteni, miközben rekord mennyiségű teret hagy kívül-belül. Abban a pillanatban, amikor a holland vállalat elkezdi a 60 láb hosszú alumínium bárka építését ebben az évben, lényegében egy új kategóriát hoz létre a közepes méretű jachtok családjában.

Van der Valk BeachClub 600
A szabadalmazásra váró motorház, amely az úszómedence alatt található, lehetővé tette a Cor D. Rover tervező számára, hogy szokatlan százalékos mennyiséget fordítson a szociális helyiségekre. Az előtér 270 négyzetláb a társalgók, asztalok és még a jakuzzi számára. Úgy tűnik, jobban megfelel a jacht 20 méter hosszabb. Még a 150 négyzetméteres hátsó strandklub is hatalmasnak számít egy ilyen méretű jacht számára.

Van der Valk BeachClub 600
A valódi innovációra belül bukkanhatunk rá, kétszintes szalonokkal és egy nagy lakosztállyal. A felső szalon több társalgóra oszlik a kormánykerék körül, míg az alsó terület egy teljes konyhával és étkezővel rendelkezik, ahonnan az ívelt tolóajtókon keresztül lehet elérni az úszómedencét.

Van der Valk BeachClub 600

Van der Valk merészen használja az üveget a jacht hátsó felén, így inkább egy üvegházra emlékeztet a vízijármű, mintsem egy tipikus hajóra. Az alsó szalonból nyílik a legjobb a kilátás vízre. A fő lakosztály előszobája szintén hosszanti üvegtáblákkal van kirakva, és a hajótest teljes hosszán végignyúlnak, ami vitathatatlanul a legjobb vízi látványt nyújtja, amit egy hajóban tapasztalni lehet.

Van der Valk BeachClub 600
A BeachClub 600-at a Volvo Penta 950 IPS meghajtók üzemeltetik, amivel 25 csomó sebességre képes. A belső vezérlőn túl a kapitány a felső állomáshoz csatolt külső fedélzeten is vezetheti a hajót, ami további 200 négyzetméternyi több közösségi térrel lett kiegészítve. Van der Valk szerint a BeachClub600 építése jól halad. A hajó bemutatásának időpontját az idei évre tervezik.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «