Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Üvegpalota

0

Wallace E. Cunningham építész szerény karrierjét egy elég egyszerű és egyenes dizájn filozófia határozta meg: „nyisd meg a struktúrát a hullámzó ég, táj és kilátás felé, és az épület egy folyamatosan fejlődő organizmussá változik.” Ez a mentalitás az üveg Razor házon teljes mértékben megjelenik, amely kaliforniai La Jolla tengerpartját öleli át.

Üvegpalota

A 2007-ben épült közel 1000 négyzetméteres főépület a rozsdamentes acél és fehér beton játékos keveréke, és az üveg elemek tökéletes harmóniában a Csendes-óceán végtelen kékségével.

Üvegpalota„Az üveglapokkal határolt ház olyan transzparens, hogy úgy érezheted, mintha a levegőben függenél a víztől övezve” – mondja Niloo Monshizadeh, a házat árusító ingatlanügynök.

Üvegpalota

A ház megjelenése Frank Lloyd Wright terveit idézi, aki híres volt arról, hogy épületeit organikus módon olvasztotta be a környező tájba. Az üvegfalú sétányok, lebegő lépcsők és az ívelt szobák egy vizuálisan dinamikus házat eredményeznek.

Üvegpalota
A főépületben négy hálószoba, négy fürdőszoba és két félfürdőszoba található. A közös terek és a hálószoba is a padlótól a mennyezetig érő üvegfalakkal van határolva, így panorámás kilátás nyílik az óceánra, ezzel elmosva a kint és a bent közötti határt.

Üvegpalota

A birtokon egy éttermi szintű konyha is van. A lakók elüthetik az időt a családi szobában (ahol könyvtár és borszekrények is vannak) vagy a vetítőteremben (amihez HD projektor és oszlopos mennyezet tartozik).

Üvegpalota
Kint több mint 560 négyzetméter kőburkolatú terasz, egy fekete csempeburkolatú fűtött medence és egy tetőtéri spa, illetve kültéri grill várja a lakókat és vendégeiket.

Üvegpalota

A látogatóba érkező barátok számára 120 négyzetméteres különálló vendégház áll rendelkezésre két hálószobával és parkolóhelyekkel.
Az otthont 30 millió dollártért árusítják.

Üvegpalota

Üvegpalota

 

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «