fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Vadonatúj sportkollekciókkal jelentkezik a BMW Lifestyle

0

A BMW Lifestyle vadonatúj kollekciói energiával feltöltve érkeznek meg a márkakereskedésekbe – épp a 2017-es tavasz hajnalán

BMW Lifestyle
Az 1970-es évek motorsport-legendáiból merített BMW Motorsport Heritage Kollekció a bajor gyártó hosszú távú versenysport-történelmének állít emléket. A BMW Motorsport Heritage Bőrdzseki kiváló minőségű báránybőrből készült, amely igazi klasszikus darabként a versenyzés adrenalintól lüktető élményét hirdeti.

BMW Lifestyle
A versenyzés aranyifjúi eközben a BMW Motorsport Kollekció legújabb, modern darabjaiban is megtalálják önmagukat, hiszen a hamisítatlan trikolor-árnyalat, a lendületes vonalvezetés és a kiváló minőség ez esetben is a BMW motorsport-ikonjainak eredeti, korhű újraértelmezése. Az idei összeállítás abszolút slágere az innovatív, papír-alapú Tyvek® anyagból készült BMW Motorsport Papírdzseki, amelynek külső felülete egy egyszerű vízálló filctollal egyedire szabható. Mint ilyen, a vadonatúj ruhadarab egy szempillantás alatt a boxutcában rajongó, lelkes autogram-vadászok alapvető kiegészítőjévé válik.

BMW Lifestyle

A bajor gyártó azon ügyfeleinek, akik golfütővel a kezükben szoktak kikapcsolódni, a BMW Golfsport Kollekció kínál egyszerre sportos és elegáns ruházati termékeket. Ilyen például az ötletes megoldásokkal tarkított BMW Golfsport Pólóing vagy a BMW Golfsport-dzseki.

BMW Lifestyle

A rendkívül könnyű anyagból készített BMW Golfsport Táska ráadásul nem csupán intelligens külső és belső elrendezésével, de hét tároló rekeszével és manuálisan állítható, alumíniumból készült lábaival is lenyűgözi a golfsport szerelmeseit. Az OGIO aqua-technológiájával felvértezett táskát leszerelhető, alaktartó csapadékvédővel, valamint vízálló cipzárral és varrással látták el, hogy minden esetben szárazon tartsa a golfszettet.

BMW Lifestyle

A nagyvárosi mozgás örömét hirdető kialakítás mellett a BMW Active sportkollekció darabjai rendhagyó anyaghasználatukkal is kitűnnek a tömegből, a sportos kirándulásokhoz és az aktív szabadtéri programokhoz egyaránt kiváló ruhák ugyanis könnyed, gyorsan száradó, lélegző anyagból készülnek.

BMW Lifestyle

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «