fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A játékautók között is a Ford F-150 pick-up a menő

0

A Ford és a Fisher-Price villanymotoros mini-pickupot mutatott be: az új Power Wheels F-150 játékautó már most hatalmas sláger a tengerentúli gyerekek körében.

A lábhajtásos játékautók kora immáron végleg leáldozott: a Ford és a Fisher-Price új dimenzióba helyezte Amerika évtiedek óta legnépszerűbb autóját, egyben az elmúlt három egymást követő évben a világ legnépszerűbb pickupját, az F-150-et, bemutatva a Fisher-Price Power Wheels F-150 játékautót. A gyermekméretű, villanymotoros hajtású jármű a 2015-ös F-150 hatására született; a szeptembertől kapható játékautó kiskereskedelmi ára egészen elérhető, mindössze 350 dollár (nagyságrendileg 67.500 Ft) lesz.

A gyermekméretű, villanymotoros hajtású jármű a 2015-ös F-150 hatására született

A gyermekméretű, villanymotoros hajtású jármű a 2015-ös F-150 hatására született

Az igazi felnőtt autókhoz hasonlóan az kisautóból természetesen különböző felszereltségi szintek is elérhetőek lesznek, így kapható lesz vidám grafikai elemekkel dísztett lila színű verzió a kislányokat megcélozva, de kínálnak majd Extreme Sport verziót, LED fényekkel és még robosztusabb orrész-kialakítssal épp úgy, ahogy mattfekete kiadást is.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «