Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Válts felszerelést!

0

A biciklizés és a Tour de France rajongói mostantól kedvenc sportjuk atmoszféráját egy órában megtestesülve is élvezhetik.

T-Race Cycling

A Tissot ismét a Tour de France hivatalos időmérője lett 2016-ban (mint 1988 és 1992 között volt), és a világszerte népszerű versenyből merített ihletet a T-Race Cycling kollekció modelljeihez. A kronográfok részletei sok tekintetben a bicikli egyes jegyeit idézik. A belső rugóház a számlapon és az alumínium tachimetriás skála az abroncsra szerelt kerekeket reprezentálják. A kronográf nyomógombjai a fékre, a szilikon szíj, valamint a fülek közötti távolság pedig a bicikli villájára emlékeztet. A tok hátuljába a váltókaron lévő lánckerék képét gravírozták. Ezen felül az óra egy sor vibráló színkombinációban érhető el, melyek a bajnok biciklisták mezeit idézik.

T-Race Cycling
Az órát pedálok és láncok helyett a svájci kvarc óraszerkezet hajtja, mely biztosítja a szükséges precizitást az idő és dátum jelzéséhez. A kaliber egy 44,5 mm széles acéltokban van elhelyezve fekete és szürek PVD borítással és szénszállal.
Széles óra- és percmutató járja körbe a számlapot, amelyet úgy terveztek, hogy az aszfalt benyomását keltse. A T-Race Cycling egy nagyon könnyű óra, mindössze 90 gramm, így az Alpokban tett hegyi kiránduláson vagy egy vasárnapi erdei tekerésen is viselhető.
Ára: 480 euró

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «