Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Város a városban

0

A Foster & Partners új információkat adott közzé az Amaravati névre hallgató új indiai közigazgatási központ terveiről. A 217 négyzetkilométer alapterületű monumentális épületstruktúra két fő elemből áll: az egyik maga az országgyűlés, a másik pedig a legfelsőbb bíróság épülete. Mindemellett számos kiszolgáló- és adminisztrációt segítő épület lesz majd megtalálható a központban.

Amaravati

Amaravati a Délkelet-Indiában található Andhra Pradesh állam új közigazgatási fővárosa, és a Krishna-folyó partján helyezkedik el, ami lehetővé teszi a friss ivóvízellátást is.

Amaravati

A Foster & Partners tervezőiroda által megálmodott komplexum a város szívében épül majd fel. A városban környezetbarát és fenntartható közlekedés épül majd ki, illetve bicikliutak és számos sétálóutca, illetve sétaút is készül majd.

Amaravati

Az országgyűlés épülete egy hatalmas édesvizű tóra épül majd, melyet a kulturális és kiszolgálóépületek vesznek majd körül. A legfelsőbb bíróság épületkomplexuma pedig egy csúcsos épület lesz, és a buddhista kultúra építészete köszön majd vissza benne.

Amaravati

Tetőterasz és belső udvar is megtalálható lesz a hatalmas épületben, ami lehetővé teszi minél több és nagyobb zöldfelület kialakítását az épületen kívül és belül egyaránt.

Amaravati

Amaravati

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «