Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Városi függőkert

0

Vincent Callebaut ezúttal egy rendkívül szokatlan épületet tervezett egy nyugat-franciaországi városba. A terv egy ‘Imagine Angers’ nevű pályázatra született.

Arboricole függőkert

A tervező célja az volt, hogy a nyüzsgő belváros közepén létrehozzon egyfajta béke szigetet, ahol minden a dinamizmusról, a környezettudatosságról és az újrahasznosításról szól.

Arboricole függőkert

Az Arboricole névre keresztelt projekt egyelőre koncepció szintjén van, amennyiben megvalósulna, összesen 9400 négyzetméter lenne az épület alapterülete.

Arboricole függőkert
A földszinten találhatóak a közösségi terek, üzletek, éttermek, kávézók és egy nagyméretű koncertterem is. A felsőbb szinteken találhatóak a lakások, melyeket elsősorban a 25-35 éves korosztály számára tervezett Callebaut. Találunk köztük kisebb stúdióapartmanokat, de jóval nagyobb, két- illetve négy hálószobás lakásokat is.

 

Az épület tetején napelemek kerülnek majd elhelyezésre, melyek a villamos energiát biztosítják majd a ház lakói számára. Vincent Callebaut célja az volt, hogy egy valóban élhető, barátságos, többgenerációs épületegyüttest hozzon létre, melyben mindenki megtalálja álmai otthonát.

Arboricole függőkert

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «