Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A vérében van a sebesség

0

Csaknem 50 évvel a Monaco óra bemutatása utána a TAG Heuer bemutatta a modell legújabb változatát, amelyet a Gulf Oil International olajvállalattal kötött együttműködés nyomán a cég színeibe öltöztettek.

Monaco Special Edition Gulf 2018

Miközben az órák piacát a kerek karórák dominálják, a Heuer visszatért az 50 évvel korábban, 1969. március 3-án uralkodó esztétikai jellegzetességekhez az automata korongráffal, amely egy négyzetes tokban kapott helyet. A Monaco névre keresztelt időmérő, amely a kisállamban tartott Grand Prix előtt tiszteleg, egyenes vonalakkal és íves plexiüveggel védett kék számlappal, továbbá a bal oldalon található koronával rendelkezett.

Monaco Special Edition Gulf 2018

A Monaco gyártását az 1970-es évek közepén fejezték be, majd 1998-ban és 2002-ben újraindították. 49 évvel később, 2018 márciusában a TAG Heuer bemutatta legújabb modelljét, amely az óragyártó új partnerétől, a Gulf Oil vállalattól kölcsönözte színeit. A La Chaux-de-Fonds-i órakészítő és a motorsportok világához szorosan kapcsolódó olajcég együttműködésének gyümölcse a Monaco Special Edition Gulf 2018.

Monaco Special Edition Gulf 2018
Az új óra tokja acélból készül 39×39 mm méretben; a korona 9 óránál található, és a hagyományoknak megfelelően jobb oldalon elhelyezett hosszú nyomógombok szolgálnak a kronográf el- és újraindítására, illetve megállítására. A metál elrendezésben a Calibre 11 kapott helyet, egy önfelhúzó mechanikus szerkezet 4 Hz-es frekvencián működik (28 ezer vibrálás egy óra alatt), és 40 órányi üzemidőt biztosít.

Monaco Special Edition Gulf 2018
A számlapot egy finom, benzin-kék PVD réteggel vonták be, a jobb oldalon két sávval, egy világoskék és egy narancssárga színű van, melyeket a Gulf Oil színei inspiráltak; a céglogó feltűnik 6 óránál is, közvetlenül a dátumszámláló felett. Két kerek, fehér hátteres számláló tűnik ki a színes forgatagból: az ugró másodpercmutató (3 óránál), és a korongráf perc összesítő (9 óránál). A másodpercek egyébként középen találhatók, csakúgy, mint az óra- és a percmutatók.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «