fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Versenypályákra kívánkozik

0

A Jaguar XK120 különleges helyet foglal el az autórajongók szívében, hiszen ez volt az első sportkocsi a Jaguartól, amely a második világháború után készült.

Jaguar XK120

Ugyan nem ritkaságról van szó, de azért megcsillan a szemünk, amikor meglátunk egy profi módon felújított modellt. David Gandy, a Jaguarfanatikus autóépítő most kezelésbe vett egy ilyen négykerekűt.

Jaguar XK120
A Jaguar Classic öt hónapot töltött el a 3.4 literes, hathengeres motorral felszerelt gép felújításával, amely a folyamat során 180 helyett 225 lóerőt kapott. Hogy bírja a nagyobb sebességet, acélmerevítéssel látták el a fagydugókat.

Jaguar XK120

Természetesen a sebváltórendszer is versenyautóhoz méltó, valamint a fékrendszert is teljesen újra cserélték. Belül bőrülések várnak minket és egy egyedi kormány. Az XK120 így nemcsak teljes körű felújítást kapott, de már mehet is a versenypályára. Persze nem biztos, hogy az embernek lenne szíve egy pályán süvíteni egy ilyen különlegességgel.

Jaguar XK120

Jaguar XK120

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «