fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Versenypályán született: az új BMW M Kollekció

0

A BMW M modellek vérpezsdítő vezetési élményét kronométerrel felszerelt exkluzív karóra, sportos szabású ruhadarabok és prémium minőségű kiegészítők csempészik be a hétköznapokba.

Versenypályán született: az új BMW M Kollekció

Agilitás, dinamizmus, erő, pontosság – az új BMW M Kollekció darabjait szemmel láthatóan a BMW M modellek filozófiája járja át. A funkcionális ruhadarabok és az exkluzív kiegészítők testre szabott dizájn szerint alkottak kivételesen lendületes formát, a legmagasabb minőségi szabványoknak is megfelelve.

Teljesítmény és pontosság találkozása

A kivételes pontosságú automata karóra nem csupán a motorsport-rajongók szívverését gyorsítja fel. Az exkluzív, Svájcban készített Sellita SW 500 automata óramű zafír üvegből készült hátlapot és borítást kapott, amely a látványos kialakításon túl egyszerre sportos és elegáns benyomást kelt.

Versenypályán született: az új BMW M Kollekció

A sárgaréz számlapon elhelyezett három kiegészítő kronométer, valamint a nap- és dátumkijelzés minden pillanatban pontos információkkal szolgál, a karórát pedig egyedi éjszakai megvilágítás és a BMW M trikolor árnyalata emeli egyedülállóan stílusos kiegészítővé. Az óra karimáján elhelyezett sebességmérő mindeközben még a bajor gyártó rajongóinak legszigorúbb elvárásait is kielégíti, hiszen a BMW M4 sportmodell ihlette skála 60 és 500 km/óra között mutatja az aktuális tempót. Így minden adott egy újabb körrekordhoz.

Hétköznapi funkcionalitás, erővel és könnyedséggel karöltve

A BMW M modellek erőtől duzzadó motorsport-génjeit az új kollekció ruhadarabjai is megörökölték, miközben a kifinomult szabás és az első osztályú anyaghasználat kettőse a hétköznapi funkcionalitás varázsát kelti életre.

BMW M kollekcióTökéletes példa erre a kiváló minőségű BMW M Férfidzseki, amely minden időjárásban megbízható meleget nyújt viselőjének, a zipzár és a gallér elé hajtható széltakaró ugyanis még a legerősebb széllökéseknek is ellenáll – az autón kívül és lenyitott tetővel egyaránt. A dzseki zipzárját a BMW M4 sportkormányáról mintázták a készítők, a steppelt bélés pedig a sportmodell első légbeömlőjét idézi.
A prémium minőségű ruhadarabok és lábbelik mellett az új BMW M Kollekció számos erőtől duzzadó kiegészítőt is tartogat. A BMW M Lifestyle Fejhallgató – amely a zenehallgatás mellett a Bluetooth 4.0 technológiának köszönhetően vezeték nélküli telefonálásra is alkalmas – és az egyszerre két digitális eszköz töltését is lehetővé tevő BMW Utazótöltő (amely ugyancsak a BMW M4 jellegzetes légbeömlő-mintáját örökölte) tökéletes társ a hétköznapokban.

BMW M kollekció

BMW M kollekcióUgyanez igaz a BMW M Kollekció új poggyászaira is. Ötletes kialakításának köszönhetően a BMW M Kézitáska például nem csupán rövidebb, de hosszabb utazásokhoz is kiváló választás, a párnázott belső rekeszben ráadásul még a laptop és a tablet is maximális biztonságban van. Aki pedig kivételesen erős, masszív kiállású útitársat keres, a BMW M Bőröndben és a BMW M Kézipoggyászban találhatja meg a tökéletes partnert.
Eme prémium minőségű, keményfedeles táskák szénszál-mintázatú külső borítást, erős, teleszkópos fogantyút és négy duplagörgőt kaptak, amelyek a BMW M4 keréktárcsáira emlékeztetnek – nagyban megkönnyítve a repülőtereken és vasútállomásokon szükséges, dinamikus manőverezést. A BMW M Bőrönd és a BMW M Kézipoggyász elülső fedele a BMW M4 Coupé szénszálból készült tetővonalát örökölte, a rajongóknak így még utazás közben sem kell lemondaniuk a rendkívül dinamikus megjelenésről.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «