Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Vespa bőrben

0

A luxus kiegészítőkre specializálódott Bottega Conticelli a velencei Homo Faber kiállításon mutatta be új munkáját, amelyet a lovak inspiráltak –egy egyedi Vespa teljesen bőrbe borítva -, vagy ahogy az alkotója szereti nevezni, egy motor ló.

Vespa bőrben

Az olasz tervező, Stefano Conticelli alkotta a motort, amely az II. világháború utáni ikonikus olasz dizájnt aprólékos kézi gyártási módszerekkel párosította, hihetetlen figyelmet szentelve a részleteknek.

Vespa bőrben
A Bottega Conticelli a Vespát ünnepli – a modernitás ikonját – azáltal, hogy egy időtálló luxus darabbá transzformálta. A tervező saját kezei által formált egyedi Vespa új bőr borítása vízálló, és az ígéretek szerint idővel patinás megjelenése lesz.

Vespa bőrben

Állagmegőrzés céljából a bőrt méhviasszal vonták be, ami egy organikus, ugyanakkor praktikus réteget ad a motornak. Ebben a különleges Vespa motorban a gyakorlott kézművesség, úttörő kutatás és gondos gyártás ötvöződik.

Vespa bőrben

„Az elemek provokatív, ugyanakkor harmonikus összekapcsolódásáé a főszerep, amelyen keresztül az alkotó a megszokások világát teszi próbára, hogy összemossa a modernitás és hagyomány határait” – Bottega Conticelli.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «