Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Videóklipben debütált az extravagáns Lexus

0

A Lexus számára már többé nem idegen a furcsa, vagy pont, hogy lenyűgöző koncepciók megalkotása. Legutóbbi szemet kápráztató példája ennek a 40.000 LED lámpával borított LIT IS.

Lexus LIT IS

A már önmagában szokatlan forma, és a hatalmas hűtőrács elég volt ahhoz, hogy IS generáció kiemelkedő legyen, de a LED lámpa borítás még ezt is meg tudta fejelni. Ha minden lámpa be van kapcsolva, együtt 175 000 lument bocsátanak ki, a felhasznált LED csíkok pedig 800 méter hosszúak lennének elejétől a végéig.

Lexus LIT IS
Három üzemmódot ismernek a lámpák: az ún. Attract Mode az autó designját hívatott kiemelni, a Music Viz a játszott zenére reagál, a Gesture Mode pedig reagál a kocsi elé álló személy gesztusaira.

Lexus LIT IS
Nem ez az első alkalom, hogy a Lexus extrém megvilágítást használ. Tavalyi évben mutatták be az RC F coupét, aminek festése a sofőr szívverésével szinkronban villódzott.


Talán sejthető, hogy az átlagos vásárlók számára elérhetetlen a LED borítású LIT IS. Ezt a kocsit kizárólag a Dua Lipa videóklipjéhez készítették, habár a brit Lexus Motor Shown megcsodálható bárki számára, aki visz magával napszemüveget.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «