Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A vikingeket idézi a GoS Sarek Ice Blue órája

0

Az eldugott kis Linköping falujában – félúton Stockholm és Göteborg kötött – nagy erőkkel dolgozik Patrik Sjögren vezető órakészítő és Johan Gustafsson vezető kovács, csakúgy, mint közös vállalkozásuk 2007-es megalapítása óta folyamatosan.

GoS Sarek Ice Blue

A GoS Watches (ejtsd G & S) egy hatékony kétemberes vállalkozás, amelyben egy asszisztens segíti a vezetők munkáját. A páros nagyjából 30-40 órát rak össze egy évben svájci kaliberekből, amiket Sjögren még az összeszerelés előtt átalakít.
Elsősorban egyedi időmérőkre fókuszálnak, és a márka úgy igyekszik megkülönböztetni magát a többiektől, hogy gyakran élénk mintázatú számlapokat használnak, amit Gustafsson damaszkuszi acélból készít el.

GoS Sarek Ice Blue

A több mint 20 éves karrierje során Gustafsson ugyanebből az anyagból készített kiváló minőségű késeket, így olyan meglepő és bátor mintázatokat, illetve színeket tud belőle előcsalogatni, mint amit senki más sem képes leutánozni a márka indulása óta. A GoS most bemutatta a Sarek – egy modell, amit 2016-ban indtottak Baselworld rendezvényen – legújabb verzióját, amit Ice Blue-nak neveztek el.

GoS Sarek Ice Blue

A külseje

Hogy őszinték legyünk, a damaszkuszi acélhoz kell egyfajta ízlés. A texturált, természetes és aszimmetrikus görbékkel, hullámokkal tarkított felület nem valószínű, hogy meg fogja pendíteni a zománc tökéletességét vagy más, hasonló anyagokért rajongók szívét. Emellett azonban lesznek olyanok, akik azonnal kapcsolódni tudnak ehhez a nonkonformista szemlélethez.

GoS Sarek Ice Blue

Sosem lesz két egyforma számlap, és Gustafsson garantálja, hogy mintái magukban foglalják az anyagrétegek széles és keskeny erezetét, lehetővé téve, hogy számlapok mindenféle körülmények között tükrözzék a fényt. Annak ellenére, hogy a neve Ice Blue, borostyán és lila árnyalatok csillognak át rajta különböző mértékben – elsősorban izzó fényben vagy napnyugtakor.

GoS Sarek Ice Blue
A Sarek számlapja egyértelműen az óra legfeltűnőbb eleme – a finom részletek ellenére a tok azonban másodosztályú. Karcsú “kerete” különlegesen van hornyolva, elsősorban szálcsiszolt kivitelben. Az egyedüli polírozott részletek a fogantyú, a korona része és a vázának egy nagyon vékony belső széle.

Mivel viseld

A Sarek-et sokféleképpen lehet viselni. A 10,5 mm vastag órát akár az ing úja alatt is könnyen lehet viselni, és bármilyen mintával, vagy akár egy hasonló árnyalatú színnel is jól fog mutatni. A számlap természetéből adódóan a minta ugyanolyan fontos, mint a szín, ami azt jelenti, hogy egy vastag, kényelmes pulóverrel is jó párost alkot.

 

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «