Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A világ legkisebb EKG-ja lapul ebben az okosórában

0

Habár néhány okosóráról az a hír járja, hogy kifejezetten egészség-központú, mint például a szívritmus és lépésszámláló funkciókkal felszereltek, egy brit cég az összes funkciót egy órába, a Cronovoba sűrítette. A cég állítása szerint az új óra a világ legkisebb EKG-ja, hiszen mind a stressz szintet, az anyagcserét és a szívritmust is képes nyomon követni.

Cronovo világ legkisebb EKG-ja

Az optikai szenzor helyett a Cronovo kicsi elektródákat használ, melyek a bőrhöz közel képesek a szívritmust érzékelni, emellett az anyagcserét is szemmel tartja, és nyomon követi az edzések intenzitását, és a gyógyulási folyamatot is. A cég szerint az óra által alkalmazott módszer 99.9 százalékos pontossággal működik.

Az edzés folyamán animációk segítik a viselőt a gyakorlatok helyes elvégzésében, és külön funkcióval szerelték fel a Cronovot az edzeni vágyó kerekes székes viselők számára.

Cronovo világ legkisebb EKG-ja

Különleges funkciója mellett amúgy ugyanúgy működik, mint egy átlagos okosóra. Android és iOS eszközökkel is kompatibilis, és olyan kulcsfontosságú appokról értesít, mint a WhatsApp vagy a Facebook. Köszönhetően a beépített mikrofonnak és hangszórónak, az óra viselője még hívásokat is fogadhat közvetlenül.


Minden harmadik nap szükséges tölteni, 1.2 GHz kétmagos processzor van benne, illetve 1 GB RAM. Bluetooth és Wi-Fi gondoskodik a vezeték nélküli kapcsolatról. Az óratok vízálló, a szíjak pedig igény szerint változtathatóak.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «