Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A világ legnagyobb repülőgépét tesztelték

0

Még júniusban írtunk róla, hogy a világ legnagyobb repülőgépét először vontatták ki a hangárból. vegyes fogadtatásban részesült a gép, melynek leginkább a design-ját bírálták, végül mégis lenyűgözte a nagyközönséget ez az innovatív fejlesztés.

Stratolaunch teszt

Most a Stratolaunch csapata újabb mérföldkövet lépett át, hiszen megtörtént az első turbinatesztelés. Ezután a hangárban folytatódnak tovább a munkálatok, hogy 2019-ben üzembe tudják állítani a monstrumot.

Stratolaunch teszt
A Stratolaunch egyike annak a néhány repülőgépgyártó vállalatnak, akik földkörüli keringésre alkalmas repülőket építenek. A projekt lassan 7 éve tart, és ez a turbinateszt egy újabb sikeres pillanata a folyamatnak.

Stratolaunch teszt
A repülőgépbe hat darab Pratt & Whitney turbinát építettek be, melyet két használt Boeing 747-400-as gépből szedtek ki alkatrészként.
Az elkövetkezendő hat hónapban folytatni fogják a tesztelési műveleteket, és próbarepüléseket, különböző konfigurációkkal és nagy sebesség mellett is.

Stratolaunch teszt
A Stratolaunch gépének szárnyai összesen 117 m szélesek, így kétségtelenül ez az egyik legnagyobb repülőgép, amely valaha épült.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «