Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A világ vezető mixerei az Art of Martini versenyén

0

Dallas, Las Vegas, Los Angeles, Miami és New York bártenderjei innovatív koktéljaikkal készülnek meghódítani az ibizai döntőt.

Art of Martini

Az Art of Martini 60 innovatív mixert lát vendégül a világ minden tájáról, hogy összemérjék tudásukat a martini készítés terén idén szeptemberében Ibizán.

Art of Martini
Az Art of Martini vezető bártendereket kért fel, hogy megalkossák a klasszikus koktél modern, avant-garde verzióját. Az utazás megkezdéséhez a résztvevőket felkérték, hogy készítsék el saját martinijüket, amihez a luxus minőségű vodkát használták fő összetevőként, és valamilyen a helyi alapanyaggal keverve.

Art of Martini

Két hónapon keresztül a bártenderek a saját bárjaikban vagy éttermeikben promotálják a koktélt, hogy ezzel teszteljék népszerűségét a városi megmérettetések előtt, ahol öt regionális döntőst és martiniáját három szeszesital-szakértő bírálta.
Egy ilyen ikonikus koktél újraalkotása nem könnyű feladat, de ezek a versenyzők valódi műalkotásokat kreáltak, mind az ízvilág, mind a lenyűgöző tálalás tekintetében. A bírákat lenyűgözte az eredeti összetevők választás és az egyedi ízek, amelyek az elit Vodka ultra-luxusjegyeivel váltak teljessé.

Art of Martini
A globális elődöntő és záró verseny szeptember 22-24. között kerül megrendezésre, és a városi nyertesek lehetőséget kapnak arra, hogy új szintre emeljék bártender készségüket, ideértve a világszínvonalú szakácsvezetővel végzett mentori munkákat, és bemutassák a koktélmesteri munkáikat. A Grand Finale győztese továbbmenetelhet a koktélkészítés művészetét felfedező útpn, ugyanis lehetőséget kap, hogy bemutassa nyertes koktélját a neves Tales of the Cocktail eseményen 2018-ban New Orleans-ban.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «