Világító bukósisak az éjjeli kerékpározáshoz

0

Az éjjeli biciklitúrák alkalmával a hegyi kerékpározók általában a kormányra, illetve a bukósisakjukra rögzítenek egy-egy fényszórót, hogy a sötétben is biztonságosan tudjanak közlekedni.

Bukósisak

Ez a sisakra szerelt lámpa gyakran olyan, mint egy fájó hüvelykujj, amikor megakad a túlnyúló ágakban. A Torch Apparel az új Torch M1 bukósisakkal megoldást kínál erre a kellemetlen helyzetre, amibe egy alacsony fényű fényszóró van beépítve.
A vállalat korábban kifejlesztett egy számítógép-orientál fejvédőt, a T1-et (amit a T2 követett), amely elülső és hátsó lámpatestekkel felszerelve biztosítja, hogy a biciklista a forgalomban is látható legyen. Ezzel szemben az M1 egy becsületes jóságú fényszóróval rendelkezik, ami 500 lumen fényforrással világítja be a biciklis előtt a talajt 30 fokban. Az utcai használathoz hátsó lámpával is ellátták a sisakot.

Bukósisak

A víztaszító alumínium vázú fényforrás eltávolítható a bukósisakról, ha épp nincs rá szükség, vagy ha fel kell tölteni a lítium-polimer akkumulátort. Egy három órás USB-töltés 1,5 órányi használatra elegendő maximális kihasználtság mellett, de van kevésbé energiaigényes, 250 és 100 lumenes beállítás, valamint pulzáló üzemmód is, amely akár nyolc órányi úton is megvilágítja a terepet.
A Torch M1 teljes mértékben megfelel az amerikai és az európai biztonsági előírásoknak. Egy eltávolítható állítható rekesz, 16 szellőzőnyílás, polikarbonát héj és EPS habszivacs bélés alkotja magát a sisakot.
Jelenleg egy Indiegogo kampány keretében gyűjtik a gyártáshoz szükséges anyagi erőforrást, és a támogatók 99 dollárért cserébe juthatnak hozzá a saját sisakjukhoz – feltéve, hogy sor kerül a termelésre. A tervezett kiskereskedelmi ár 200 dollár.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «