Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Világjáró Mercedes

0

A Power Stationnél egyértelműen vannak áramvonalasabb és csábítóbb járművek az utakon, de kevés van, ami ennyire hatékony és ilyen sokféle módon használható.

Power Station

A 320 ezer dolláros mobil otthon az oregoni Outside Van kézzel készült alkotása, amely egy 60 ezer dolláros Mercedes-Benz Sprinter 4×4 teherautón alapul, és bármivé átalakítják, amit a vevő kíván.

„Az egyik vásárló terepbiciklizéshez akart egy járművet, ezért egy olyan autót építettünk, amiben hatan tudnak aludni, van egy kicsi garázsa a biciklik számára, továbbá füstgépek és fények 18 ezer dollár értékben, így rave bulikat is rendezhetnek a sivatagban” – mondja Erik Ekman, az Outside Vans ügyvezetője. „Egy másik pár azt kérte, hogy építsünk be rengeteg titkos párnázott rekeszt, így hosszú ásványvásárlós utakra indulhatnak. Bármit el tudunk készíteni, amit az emberek szeretnének.”

Power Station

Ekman közel három évtizede szörfösként kezdett el rajongani a teherautókért, és mára tökéletesen sikerült elkapni a népszerű #VanLife hullám üzleti vonalát. Míg sokan maguk alakítják át a járműveiket, ha valakinek több ötlete, mint ügyessége van hozzá, Ekman a tökéletes választás erre a célra.
Sprinterként az off-road jelleg mellett 24 ezer dollár értékű hajtóművel lett felszerelve, amiben akkumulátorok, napelemek és dízel alapú fűtőrendszer is van.

Power Station

„Nincs még egy olyan lakóautó a világon, ami olyan helyekre tudni elvinni, mint a Power Station. Célunk, hogy annyira jó és drága teherautókat készítsünk, amilyeneket csak tudunk.”

Power Station

Ez a hozzáállás meglátszik a Power Station 12 ezer dolláros hangszigetelő anyagán is. Az átalakítások része egy 20 ezer dolláros rozsdamentes acél lézervágott zuhanyzó (igény esetén fűtőrendszerrel), és az autó belsejét ugyanaz a Thinsulate szigetelőanyag borítja, mint ami a népszerű sportruhákban is található.

Power Station

A Power Station fa- és bőrmunkáit az Ekman által megbízott szakemberekből álló csapat készítette. „Eredetileg szörfösöknek árultam teherautókat, de a cég sokat fejlődött” – mondja, jelezve, hogy az autói vásárlói – melyek átlagosan 180 ezer dollárba kerülnek – „a milliárdosoktól, akik olyan járművet akarnak, amivel elmehetnek a triatlon versenyekre, az olyan emberekig, akik inkább a természetben akarnak élni és dolgozni, széles skálán mozognak.”
A Power Station és testvéreinek vonzereje egyszerűen összefoglalható. „A fő mozgatórugó a szabadság és az öröm.”

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «