Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Világklasszis évfordulós tenisz a Porsche Arénában

0

A Porsche Tennis Grand Prix a 40. születésnapját ünnepli. A hosszú múltra visszatekintő stuttgarti bajnokságra a jeles évforduló alkalmából a világ legjobb teniszjátékosai érkeznek.

40. Porsche Tennis Grand Prix

2016: Angelique Kerber, Porsche Team Deutschland

A címvédő Angelique Kerber vezetésével összesen nyolc Top 10-es játékos vesz részt az április 22-től 30-ig zajló küzdelemben a Porsche Arénában. Maria Sharapova, a bajnokság 2012 és 2014 közötti győztese is csatlakozik a felálláshoz. A pénzdíj mellett a győztes egy Porsche 911 Carrera GTS Cabriolet modellt is nyer fődíjként.

Porsche 911 Carrera GTS Cabriolet

“40:LOVE” – a mottó, amivel a Porsche Tennis Grand Prix számos sztárjátékost is ösztönöz a stuttgarti jubileum keretében. Angelique Kerber mellett, aki a Porsche Aréna udvarából 2015-ben és 2016-ban is a győztesnek járó autóval hajtott ki, a mezőnyben megtaláljuk a következő Top 10-es játékosokat: Dominika Cibulkova (Szlovákia), a 2016 WTA Finals győztese, Garbine Muguruza (Spanyolország), a 2016 French Open győztese, Simona Halep (Románia), Madison Keys (USA), Agnieszka Radwanska (Lengyelország), a 2015 WTA Finals győztese, Svetlana Kuznetsova, a Porsche Tennis Grand Prix és a 2009-es French Open győztese és Karolina Pliskova (Csehország), aki a 2017-es szezont a Brisbane-i és a dohai bajnokság megnyerésével kezdte.

40. Porsche Tennis Grand Prix

2016: Angelique Kerber, Porsche Team Deutschland

Abszolút világklasszis színvonal

„Örömmel tölt el minket, hogy a 40. Porsche Tennis Grand Prix közönsége ismét világklasszis sztárokat láthat versengeni,” mondta Markus Günthardt, a bajnokság rendezője. „A Porsche Aréna teniszbajnoksága mellett a nézőket és a játékosokat egy nemzetközi showműsor is fogadja, amely visszatekint az elmúlt 40 évre, és az alkalomhoz illő módon ünnepli az évfordulót.”

Jegyinformáció
A Porsche Tennis Grand Prix-re az Easy Ticket Service-nél kaphat jegyet a + 49 711 255 55 55-ös telefonszámon vagy az interneten, a www.easyticket.de weboldalon.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «