Villa épül 500 millió dolcsiért

0

A páratlan ingatlannak saját kaszinója, bowling terme és négy úszómedencéje lesz. Bel Air gyöngyszeme, a másfél hektáros, tökéletes kilátással megáldott terület ad majd helyet az Egyesült Államokban épülő legnagyobb privát rezidenciának.

500 millió dolláros villa

A legelőkelőbb Los Angeles-i lakónegyedben fekvő telek körül teljesen zavartalan a kilátás. A Csendes-óceánra és a San Fernando-völgyre több szobából is rá lehet majd látni a hamarosan elkészülő modern házban. A húsz hónapig tartó projekt során fog elkészülni a 6800 négyzetméteres rezidencia három kisebb házzal a szomszédságában. A birtok így közel 10 ezer négyzetméter területet foglal majd el, amivel meghaladja a befejezetlenül hagyott hírhedt floridai Versailles kúriát.

500 millió dolláros villa
Nile Niami, filmproducer és ingatlanfejlesztő konkrét vásárló nélkül kezdte el építeni a hihetetlen otthont. A házban helyet kap majd egy 45 férőhelyes IMAX házimozi, és egy night club is, amik még elképesztőbbé teszik ezt a házat. Az építész, a McClean Design terveiben három falba épített medúza-akvárium is szerepel.

500 millió dolláros villa

A lista azonban itt nem áll meg, a ház pedig már nem is privát rezidencia hatását kelti, hanem egy óriási üdülőhelyét. A tulajdonosok egy Monaco-stílusú kaszinóban tölthetik majd az idejüket, de bármikor besétálhatnak a bowling terembe, használhatják a négy úszómedencét, és kihasználhatják a majd 2000 négyzetméternyi műpázsittal (a gazdaságosabb vízfogyasztás kedvéért) lerakott kertben rejlő lehetőségeket is.

500 millió dolláros villa
Az 500 millió dolláros vételár már jóval azelőtt a címlapokra került, hogy a házat árulni kezdték volna. Azonban csak az idő mondhatja majd meg, bekerül-e a rekordok könyvébe is az összeg.

500 millió dolláros villa

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «