Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Virtuális séta egy szuperjachtban

0

Az szeptemberi Monaco Yacht Show legnépszerűbb yachtját, a Rossinavi Aurora névre hallgató hajóját szögletes és éles vonalvezetés jellemzi. A külső designt Fulvio de Simoni tervezte, neki köszönhetőek a hajó orrában található kivágások és pisztoly alakú horgony támaszték is.

Rossinavi Aurora szuperjacht

A 161 lábas hajó tulajdonosa mindössze 28 éves, az ő kívánsága volt a robusztus, mégis látványos és szép design. A fürdőplatform szokatlanul nagy, és a hajóban még gőzkabin is található. Az első részen helyet kapott továbbá egy napozóterasz és egy külső medence is.

 

A belső térben nem csupán egy, hanem három szalon is található. Megtalálható továbbá két VIP lakosztály és egy tulajdonosi lakosztály a főfedélzeten. Az alsóbb szinten további két hálókabint találunk.

Rossinavi Aurora szuperjacht

Az Achille Salvagni által tervezett belsőt inkább a nőies érzékiség jellemzi, ellentétben a külső robusztusságával. Salvagni mindenhol görbe, lekerekített formákat használt.

Rossinavi Aurora szuperjacht

A külső és belső ilyen értelemben vett ellentéte egy nagyon érdekes és izgalmas végeredményt produkált a luxusjachtok történetében.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «