Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Visszatért a Nokia banántelefonja

0

A Nokia 8810-es készüléke, a gyakran csak banántelefonként emlegetett mobil a Mátrix c. filmből visszatért. A filmben a Keanu Reeves által megformált Neo telefonjaként vált ismertté a sárga telefon, amire azután milliók kezdtek áhítozni.

Nokia-8110

A Nokia úgy látszik eleget tett a vásárlók igényeinek, és elhozta a 8810-es készüléket, ami képes 4G szélessávú internetezésre is. A 2,4”-es színes kijelzőn az alap funkciók mellett alkalmazásokat is használhatunk, illetve a telefonon előre telepítve érkezik a legendás Snake játék egy frissebb verziója.

Nokia-8110

A gyártó adatai alapján a telefon várhatóan 25 napot bír majd ki készenléti üzemmódban, és 9 óra telefonálásra lesz alkalmas. Házában egy Qualcomm 205-ös chip dolgozik, továbbá egy 512MB-os RAM is helyet kapott.

Nokia-8110

A készülék hátoldalán egy szerény 2 megapixeles kamera található.Várhatóan 25 ezer forintért lehet majd megvásárolni az új Nokiát, ami két színben lesz majd elérhető: klasszikus fekete és banánsárga színek közül tudunk választani.

Nokia-8110

 

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «