Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

VÍZ, ZENE, VIRÁG, Magyarország legnagyobb családi fesztiválja!

0

6 színpad, 14 helyszín, több, mint 200 program! 2016-ban már 23. alkalommal várunk Mindenkit június 24-25-26-én a város szívében, festői környezetben az Öreg-tó partján!

Víz, Zene, Virág 2016Gyerekek, szülők, nagymamák és nagypapák kedvükre szórakozhatnak. A kicsiknek idén is rengeteg mókában lesz részük az ingyenes Szipi-sziget vidámparkban és a Gyermekudvarban. Sőt mi több, a nagycsaládosok előzetes regisztráció után ingyenesen vehetnek részt a fesztiválon! Hazai és külföldi zenekarok lépnek fel több színpadon, különféle műfajokban! A fiatalokat a Party-aréna és a Romkocsma színpada is várja. Virágkötő bajnokság, kiállítások, vízi és légi bemutatók, ínycsiklandó finomságok! A borok szerelmeseit idén kibővített BOR-VÁR fogadja új helyen! Persze idén sem maradhat el a szemet gyönyörködtető tűzijáték, mely a tó vizében visszatükröződve dupla élménnyel gazdagítja látogatóinkat. És egy kicsit a rendezvény színvonaláról: Fesztiválunk két alkalommal kiváló minősítést kapott a Magyar Fesztivál Szövetségtől és 2015-ben Európai Fesztiválminősítést is nyert. A megyében Prima Primissima Díjjal jutalmazták és “Tata Városáért” díj arany fokozatát is megnyerte.

Víz, Zene, Virág 2016

Az elmúlt években, több mint 2 millióan vettek részt a Víz, Zene, Virág rendezvénysorozaton. 23 év alatt körülbelül 1500 fellépő fordult meg színpadainkon, 3000 programot szerveztünk csaknem 50 helyszínen és a felhőtlen szórakozást 15ezer önkéntes segítette. Hamarosan kiderül, kik lesznek az idei sztárvendégek!

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «