Vízálló drón

0

Szuper választás vízi sport fanatikusoknak a Spry, amely képes a víz alatti kalandokat is megörökíteni, anélkül, hogy aggódni kellene miatta.

Swell Pro Spry

A személyi drónok egyik legnagyobb előnye, hogy képesek megörökíteni az izgalmas kalandokat a legjobb szögekből. És míg az ütközés érzékelés és az automata követő technológia a legtöbb esetben teljesen elegendő, még a legfejlettebb drónoknak is van egy kriptonitja – a H2O. Persze a természet irtózik a vákuumtól, így a Swell Pro és amerikai forgalmazója, az Urban Drones megalkotta a Spry-t, hogy betöltse az űrt.

Swell Pro Spry
Miután több olyan modellt is bemutattak, ami képes a víz felszínén landolni és az alatta lévő dolgokat rögzíteni egy futóműre rögzített vízálló kamera használatával. A kínai gyártó a következő szintre emelte technológiáját a Spry-al, amely nemcsak, hogy landolni tud a vízen, de teljesen vízálló, ami azt jelenti, hogy rövid időközökre teljesen elmerülhet a vízben, anélkül, hogy károsodna. A vízi sportok szerelmeseinek ezzel lehetőséget biztosít, hogy rögzíthessék legjobb pillanataikat, anélkül, hogy aggódniuk kéne az új és drága drónjukért.

Swell Pro Spry
Természetesen a végső ítélettel még várni kell, de a cég állításai elég lenyűgözőek. A verseny quadcopterek dizájnját követve a drón 43 mérföld/óra sebességnél is gyorsabban tud repülni, ami azt jelenti, hogy képes tartani a tempót az eseményekkel. Beépített kamerával van felszerelve, amely 12 megapixeles képeket és 4K videókat képes rögzíteni 30 fps-sel (a 60 elég jó lett volna, de azért így is elmegy). A Spry-t egy kiegészítő, szintén vízálló távirányítóval lehet működtetni, aminek a képernyőjén folyamatosan megy a drón kamerájának felvétele. GPS módban olyan programokat is használhatsz, mint a hazatérés, követés és pálya üzemmód, de ha kikapcsolják, a pilótának teljes kontrollja lesz a drón fölött – így elérheti a maximum sebességet, és akár olyan manővereket is végrehajthat, mint a forgás.
A Swell Pro Spry kiszállítása decemberben fog kezdődni a tervek szerint. A drón 990 dollárért kerül az üzletekbe, de akik előrendelik, 770 dollárért kaparinthatják meg a Spry-t.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «